loading...

دنیای خودرو

بازدید : 203
دوشنبه 16 فروردين 1400 زمان : 1:03

How to Eat Less Sugar After Weight Loss Surgery? - The London Obesity Group

قند چیست؟

قند که یک افزودنی شیرین به غذاها است، می تواند باعث مشکلات جدی برای سلامتی بشود. قند یک کربوهیدرات ساده است که متعلق به یک کلاس از مواد شیمیایی شیرین مزه است.قند و شکر ازجمله مواد غذایی هستند که بسیاری از ما بدون اینکه از عوارض این دو مواد قندی اطلاع داشته باشیم، بیش از حد از از آنها استفاده می‌کنیم. بیماری‌هایی که نام برده می‌شود ناشی از مصرف بی رویه در مواد قندی است. این بیماری‌ها عبارت‌اند از دیابت، بیماری قلبی، چاقی، اختلال در مغز، ضعف در سیستم ایمنی بدن، افزایش قند خون، پوسیدگی دندان و سوءتغذیه و دیگر مواردی است که جهت جلوگیری از آن‌ها باید در مصرف این مواد پرکالری توجه شود.

لیست مواد غذایی بدون قند برای مبتلایان به دیابت

  • سبزیجات و میوه‌ها را انتخاب کنید

سبزیجات و میوه‌ها انتخاب‌های بسیار خوبی برای لیست مواد غذایی افراد دیابتی هستند. سبزیجات برگ دار سبز تیره مانند کلم بروکلی، کلم پیچ، کلم و اسفناج و سبزیجات نارنجی رنگ مانند هویج، فلفل زرد و کدو را به لیست‌تان اضافه کنید.

  • غلات کامل، چربی‌های سالم و پروتئین بدون چربی بجای غلات تصفیه شده که ممکن است سطح قند خون شما را به سرعت بالا ببرد، محصولات غلات کامل را انتخاب کنید. مواد غذایی مانند نان گندم کامل، برنج قهوه‌ای، کوینولا، جو دوسر و جو را به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید. وقتی نوبت چربی‌ها شد، غذاهایی را انتخاب کنید که حاوی چربی‌های تک غیر اشباع، چربی‌های چند غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا۳ هستند.

محصولات بدون قند

با توجه به اینکه شیرینی خوراکی مورد پسند بسیاری از ایرانیان است، اما این خوراکی محبوب برای بسیاری از طرفدارانش به علت کالری بالا به‌واسطه قند گلوکزی که در آن پنهان است، مطلوب نیست. در این میان افراد دیابتی روی تلخ شیرینی را بیشتر از روی شیرینش دیده‌اند. این خوراکی به‌واسطه بالا بردن گلوکز خون این افراد، برای آنها مضر است. انگیزه اصلی برای تولید محصولات بدون قند، افراد دیابتی و کسانی بودند که تمایلی به چاق شدن نداشتند.

فرهنگ استفاده از شیرینی بدون قند تاکنون به خوبی در کشور جا نیفتاده است و ما در نظر داریم با فرهنگ‌سازی صحیح، مردم به خصوص افراد مبتلا به دیابت را به استفاده از این شیرینی‌ها ترغیب کنیم.

شیرین کننده های مصنوعی برای تولید محصولات بدون قند

  1. استویو ساید:

این شیرین کننده عصاره طبیعی گیاه استویا می باشد. استویا گیاهی با نهایت ارتفاع یک متر وحداکثر عمر پنج سال با برگ های شیرین است که بومی آمریکای جنوبی بوده و تاب سرما ندارد. پودر استویوساید دارای طعم و بوی کاملا طبیعی و مشابه شکر است.این پودر در حدود ۳۰۰ مرتبه از ساکارز شیرین تر است. هم چنین این ماده در دمای بالا پایدار بوده و در بدن انسان نیز تجزیه نمی شود. جذب استویوساید خوراکی در بدن انسان بسیار کم می‌باشد. از این پودر می‌توان به عنوان یک شیرین کننده، بدون مضرات شکر در انواع فرآورده های شیرینی و قنادی استفاده نمود.

  1. ایزومالت:

قدرت شیرین کنندگی ایزومالت نصف ساکارز (شکر) بوده ولی از نظر مزه شبیه شکر است و علاوه بر خاصیت شیرین کنندگی به عنوان “عامل حجم دهنده و ایجادکننده بافت” در مواد غذایی به کار برده می شود. و به جای ۹۹/۸ % حجم شکر در محصولات بدون قند استفاده می‌گردد و باعث ایجاد اثرات فیزیولوژیکی ذیل می‌گردد:

  • کنترل چاقی

آنزیم های روده انسان توانایی هیدرولیز پیوندهای پایدار ایزومالت را ندارند، بنابراین جذب ایزومالت در روده کوچک به کندی صورت می‌گیرد و نهایتا بدن انسان تنها ۵۰ درصدد انرژی ایزومالت را دریافت می‌کند.

  • بهبود عملکرد روده ها

این ماده یک کربوهیدرات کم هضم است و مانند فیبرهای غذایی عمل می کند. در واقع در روده جذب نمی شود بنابراین پس از مصرف ایزومالت، ترکیبات غذایی موجود در روده کوچک غنی تر از زمانی است که موادی مثل شکر مصرف می شود، چون شکر سریعا به صورت آنزیمی هیدرولیز شده و کاملا در روده کوچک جذب می شود.

  • ممانعت از پوسیدگی دندان ها

به دلیل اینکه پیوندهای بین ملکولی ایزومالت به راحتی شکسته نمی‌شود، در نتیجه توسط باکتری ها به راحتی تخمیر نمی‌گردد و محیط دهان را اسیدی نمی‌کند ،لذا پس از مصرف PH دهان افت چندانی پیدا نمی‌کند، به طوری که بر طبق گزارش سلامت FDA در سال ۲۰۰۳ ، مصرف محصولات حاوی ایزومالت برخلاف شکر موجب پوسیدگی دندان نمی‌شود. همچنین این ماده باعث ترشح بزاق در دهان شده، به طوری که پوسیدگی های کانی های دندان را در مراحل اولیه ترمیم می‌کند.

  • عدم افزایش قند خون

با توجه به اینکه پاسخ گلایسمی برای ایزومالت ۹ و برای ساکارز (شکر) ۶۸ و برای گلوکز ۱۰۰ و همچنین میزان پاسخ انسولین برای ساکاروز ۴۳، برای گلوگز ۱۰۰ و برای ایزومالت ۶ بیان شده است. با توجه به این که میزان این دو اندیس برای ایزومالت نسبت به شکر بسیار کمتر است و پس از مصرف آن گلوکز به آرامی وارد خون می‌شود، ترشح انسولین خون به حداقل می رسد لذا منحنی قند و انسولین خون برخلاف مصرف شکر نزدیک به پایه می‌باشد و تغییر چندانی نمی‌یابد، در نتیجه برای افراد دیابتی توصیه می‌شود.

  1. آسه سولفام پتاسیم:

این ماده ۲۰۰ بار از شکر شیرین تر بوده و دارای مقاومت دمایی مطلوب و پایداری خوبی می‌باشد. علاوه بر این بدون هضم از بدن خارج می‌شود و در نتیجه بدون کالری است. سازمان افزودنیهای غذایی WHO و FAO و (JECFA) غیرسرطان زا بودن این شیرین کننده را کاملا تایید نموده است. حد مجازمصرف روزانه آن ۱۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. این میزان مصرف توسط سازمان های USFDA و JECFA تایید شده است.

  1. سوکرالوز:

سوکرالوز شیرین کننده بدون کالری است که از شکر مشتق می‌شود و ۶۰۰ بار از شکر شیرین تر است. حجم زیادی از سوکرالوز وارد مدفوع می‌شود و مقدار بسیار کمی وارد بافتها و ارگانها شده و در نهایت از ادرار دفع می‌شود.

سوکرالوز در بیش از ۱۰۰ تحقیق مورد بررسی قرار گرفته و سالم و بی خطر بودن آن ثابت شده و تاکنون هیچ گونه گزارشی از عوارض نامطلوب همچون پوسیدگی دندان، افزایش قند در افراد دیابتی، تغییرات ژنتیکی، سرطان، مشکلات ایمونولوژیک، اختلال در سیستم اعصاب و نیز نقص جنین از این ماده منتشرنشده است.

جمع بندی کلی

به طور کلی مصرف زیاد مواد قندی باعث مریضی های فراوانی می شود.امروزه شیرین کننده های فروانی کشف شده جایگزین مواد قندی شده اند و همه افراد میتوانند از ان استفاده کنند.انواع خوراکی مانند بیسکوییت ها،ژله ها،شیرین کننده های بدون ضرر و...تولید و ساخته شده اند که افراد می توانند از ان ها استفاده کنند.انواع این محصولات را می توان در مغازه ها،فروشگاه ها و سوپر مارکت انلاین پیدا و خریداری کرد.


How to Eat Less Sugar After Weight Loss Surgery? - The London Obesity Group

قند چیست؟

قند که یک افزودنی شیرین به غذاها است، می تواند باعث مشکلات جدی برای سلامتی بشود. قند یک کربوهیدرات ساده است که متعلق به یک کلاس از مواد شیمیایی شیرین مزه است.قند و شکر ازجمله مواد غذایی هستند که بسیاری از ما بدون اینکه از عوارض این دو مواد قندی اطلاع داشته باشیم، بیش از حد از از آنها استفاده می‌کنیم. بیماری‌هایی که نام برده می‌شود ناشی از مصرف بی رویه در مواد قندی است. این بیماری‌ها عبارت‌اند از دیابت، بیماری قلبی، چاقی، اختلال در مغز، ضعف در سیستم ایمنی بدن، افزایش قند خون، پوسیدگی دندان و سوءتغذیه و دیگر مواردی است که جهت جلوگیری از آن‌ها باید در مصرف این مواد پرکالری توجه شود.

لیست مواد غذایی بدون قند برای مبتلایان به دیابت

  • سبزیجات و میوه‌ها را انتخاب کنید

سبزیجات و میوه‌ها انتخاب‌های بسیار خوبی برای لیست مواد غذایی افراد دیابتی هستند. سبزیجات برگ دار سبز تیره مانند کلم بروکلی، کلم پیچ، کلم و اسفناج و سبزیجات نارنجی رنگ مانند هویج، فلفل زرد و کدو را به لیست‌تان اضافه کنید.

  • غلات کامل، چربی‌های سالم و پروتئین بدون چربی بجای غلات تصفیه شده که ممکن است سطح قند خون شما را به سرعت بالا ببرد، محصولات غلات کامل را انتخاب کنید. مواد غذایی مانند نان گندم کامل، برنج قهوه‌ای، کوینولا، جو دوسر و جو را به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید. وقتی نوبت چربی‌ها شد، غذاهایی را انتخاب کنید که حاوی چربی‌های تک غیر اشباع، چربی‌های چند غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا۳ هستند.

محصولات بدون قند

با توجه به اینکه شیرینی خوراکی مورد پسند بسیاری از ایرانیان است، اما این خوراکی محبوب برای بسیاری از طرفدارانش به علت کالری بالا به‌واسطه قند گلوکزی که در آن پنهان است، مطلوب نیست. در این میان افراد دیابتی روی تلخ شیرینی را بیشتر از روی شیرینش دیده‌اند. این خوراکی به‌واسطه بالا بردن گلوکز خون این افراد، برای آنها مضر است. انگیزه اصلی برای تولید محصولات بدون قند، افراد دیابتی و کسانی بودند که تمایلی به چاق شدن نداشتند.

فرهنگ استفاده از شیرینی بدون قند تاکنون به خوبی در کشور جا نیفتاده است و ما در نظر داریم با فرهنگ‌سازی صحیح، مردم به خصوص افراد مبتلا به دیابت را به استفاده از این شیرینی‌ها ترغیب کنیم.

شیرین کننده های مصنوعی برای تولید محصولات بدون قند

  1. استویو ساید:

این شیرین کننده عصاره طبیعی گیاه استویا می باشد. استویا گیاهی با نهایت ارتفاع یک متر وحداکثر عمر پنج سال با برگ های شیرین است که بومی آمریکای جنوبی بوده و تاب سرما ندارد. پودر استویوساید دارای طعم و بوی کاملا طبیعی و مشابه شکر است.این پودر در حدود ۳۰۰ مرتبه از ساکارز شیرین تر است. هم چنین این ماده در دمای بالا پایدار بوده و در بدن انسان نیز تجزیه نمی شود. جذب استویوساید خوراکی در بدن انسان بسیار کم می‌باشد. از این پودر می‌توان به عنوان یک شیرین کننده، بدون مضرات شکر در انواع فرآورده های شیرینی و قنادی استفاده نمود.

  1. ایزومالت:

قدرت شیرین کنندگی ایزومالت نصف ساکارز (شکر) بوده ولی از نظر مزه شبیه شکر است و علاوه بر خاصیت شیرین کنندگی به عنوان “عامل حجم دهنده و ایجادکننده بافت” در مواد غذایی به کار برده می شود. و به جای ۹۹/۸ % حجم شکر در محصولات بدون قند استفاده می‌گردد و باعث ایجاد اثرات فیزیولوژیکی ذیل می‌گردد:

  • کنترل چاقی

آنزیم های روده انسان توانایی هیدرولیز پیوندهای پایدار ایزومالت را ندارند، بنابراین جذب ایزومالت در روده کوچک به کندی صورت می‌گیرد و نهایتا بدن انسان تنها ۵۰ درصدد انرژی ایزومالت را دریافت می‌کند.

  • بهبود عملکرد روده ها

این ماده یک کربوهیدرات کم هضم است و مانند فیبرهای غذایی عمل می کند. در واقع در روده جذب نمی شود بنابراین پس از مصرف ایزومالت، ترکیبات غذایی موجود در روده کوچک غنی تر از زمانی است که موادی مثل شکر مصرف می شود، چون شکر سریعا به صورت آنزیمی هیدرولیز شده و کاملا در روده کوچک جذب می شود.

  • ممانعت از پوسیدگی دندان ها

به دلیل اینکه پیوندهای بین ملکولی ایزومالت به راحتی شکسته نمی‌شود، در نتیجه توسط باکتری ها به راحتی تخمیر نمی‌گردد و محیط دهان را اسیدی نمی‌کند ،لذا پس از مصرف PH دهان افت چندانی پیدا نمی‌کند، به طوری که بر طبق گزارش سلامت FDA در سال ۲۰۰۳ ، مصرف محصولات حاوی ایزومالت برخلاف شکر موجب پوسیدگی دندان نمی‌شود. همچنین این ماده باعث ترشح بزاق در دهان شده، به طوری که پوسیدگی های کانی های دندان را در مراحل اولیه ترمیم می‌کند.

  • عدم افزایش قند خون

با توجه به اینکه پاسخ گلایسمی برای ایزومالت ۹ و برای ساکارز (شکر) ۶۸ و برای گلوکز ۱۰۰ و همچنین میزان پاسخ انسولین برای ساکاروز ۴۳، برای گلوگز ۱۰۰ و برای ایزومالت ۶ بیان شده است. با توجه به این که میزان این دو اندیس برای ایزومالت نسبت به شکر بسیار کمتر است و پس از مصرف آن گلوکز به آرامی وارد خون می‌شود، ترشح انسولین خون به حداقل می رسد لذا منحنی قند و انسولین خون برخلاف مصرف شکر نزدیک به پایه می‌باشد و تغییر چندانی نمی‌یابد، در نتیجه برای افراد دیابتی توصیه می‌شود.

  1. آسه سولفام پتاسیم:

این ماده ۲۰۰ بار از شکر شیرین تر بوده و دارای مقاومت دمایی مطلوب و پایداری خوبی می‌باشد. علاوه بر این بدون هضم از بدن خارج می‌شود و در نتیجه بدون کالری است. سازمان افزودنیهای غذایی WHO و FAO و (JECFA) غیرسرطان زا بودن این شیرین کننده را کاملا تایید نموده است. حد مجازمصرف روزانه آن ۱۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. این میزان مصرف توسط سازمان های USFDA و JECFA تایید شده است.

  1. سوکرالوز:

سوکرالوز شیرین کننده بدون کالری است که از شکر مشتق می‌شود و ۶۰۰ بار از شکر شیرین تر است. حجم زیادی از سوکرالوز وارد مدفوع می‌شود و مقدار بسیار کمی وارد بافتها و ارگانها شده و در نهایت از ادرار دفع می‌شود.

سوکرالوز در بیش از ۱۰۰ تحقیق مورد بررسی قرار گرفته و سالم و بی خطر بودن آن ثابت شده و تاکنون هیچ گونه گزارشی از عوارض نامطلوب همچون پوسیدگی دندان، افزایش قند در افراد دیابتی، تغییرات ژنتیکی، سرطان، مشکلات ایمونولوژیک، اختلال در سیستم اعصاب و نیز نقص جنین از این ماده منتشرنشده است.

جمع بندی کلی

به طور کلی مصرف زیاد مواد قندی باعث مریضی های فراوانی می شود.امروزه شیرین کننده های فروانی کشف شده جایگزین مواد قندی شده اند و همه افراد میتوانند از ان استفاده کنند.انواع خوراکی مانند بیسکوییت ها،ژله ها،شیرین کننده های بدون ضرر و...تولید و ساخته شده اند که افراد می توانند از ان ها استفاده کنند.انواع این محصولات را می توان در مغازه ها،فروشگاه ها و سوپر مارکت انلاین پیدا و خریداری کرد.


نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
ایرادات شایع ماشین لباسشویی | ایرادات رایج لباسشویی |مشکلات متداول لباسشویی​    ایرادات شایع ماشین لباسشویی | ایرادات رایج لباسشویی  مشکلات متداول لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] مشکلات متداول لباسشویی  ماشین لباسشویی یکی ازکاربردی ترین وسیله ها در منزل است و در مقابل کارایی زیاد ازان به طبعیت شاهد خرابی بیشتر ان به نسبت سایر لوازم الکتریکی هستیم .  در قسمت زیر چند نکته کاربردی جهت نگهداری بهتر ازماشین لباسشویی شما بین میکنم:  1-حدودا هر ماه شلنگ ها و لوله های متصل به ماشین لباسشویی را برررسی نمایید.  2-هیچگاه بیشتر از 80 درصد از حجم لباسشویی را پر نکنید .  3- در هنگام خرید مواد شوینده ماشین لباسشویی، به مناسب بودن و سازگار بودن این مواد با ماشین لباسشویی توجه داشته باشید.  4- به مقدار مناسب از مواد شوینده استفاده کنید استفاده بیش از حد مواد شوینده به دستگاه ضرر میرساند.  5- بعد از اتمام کار لباسشویی داخل دیگ، محفظه جاپودری، درب و لاستیک دور درب و را تمیز کنید.  6- لباسهای خود را پس از شست و شو سریعا از ماشین خارج کنید مشکلات شایع ماشین لباسشویی : 1-علت روشن نشدن ماشین لباسشویی:  در ابتدا باید پریز و دو شاخه لباسشویی خود را چک کنید و اگرمشکل ازاین قسمت نبود احتمال دارد درب ماشین خود را به درستی و کامل نبستید چون اولین فرمان دهنده برای شستشوی لباسشویی شما  میکروسوئیچ درب لباسشویی است و البته برد دستگاه و یا اشکالات موتور دستگاه شما نیز می تواند موجب بروزاین مشکلات شود.  ایرادات شایع ماشین لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات شایع ماشین لباسشویی 2-علت کارنکردن خشک کن ماشین لباسشویی:  1-خراب بودن  پمپ تخلیه  2-خراب بودن خازن ماشین لباسشویی  بسته شدن  شدن فیلتر کف و شلنگ تخلیه  4-گذاشتن لباس بیش از حد داخل لباسشویی  برق خشک کن قطع شده  تنظیمات خشک کن درست نبوده  7-هوا به خشک کن نرسیده    3-ابگیری نکردن ماشین لباسشویی:  -ازبسته بودن درب لباسشویی خود اطمینان حاصل نمایید  -خراب بودن میکروسوئیچ درب لباسشویی  -خراب بودن پمپ ماشین لباسشویی  -ازباز بودن و سالم بودن شیر ورودی اب اطمینان حاصل نمایید  -شلنگ ورودی را چک کنید تا پیچ خوردگی نداشته باشد  -مسیر سیم کشی ازبرد تا قطعات دستگاه خود را چک کنید  4- لباسشویی ابگیری میکند ولی وارد مرحله بعدی شستشو نمی شود:  خراب بودن قطعاتی مانند تسمه ،برد تنظیم،سوکت موتور،بلبرینگ می توانند موجب بروز این مشکلات شوند و همچنین سوختن موتور و یا خارج شدن تسمه از جای خود هم موجب بروز این اتفاق میشود  5-تخلیه نکردن اب لباسشویی:  -بسته بودن شلنگ خروجی اب  -بسته بودن شلنگ تخلیه اب  -مسدودشدن فیلتر پمپ  -خراب بودن پمپ تخلیه ماشین لباسشویی  -معیوب بودن برد  -خراب بودن تسمه لباسشویی  6-نشت اب ازلباسشویی در حال کار:  نشت آب از ماشین لباسشویی بسیار شایع است. این مشکل می تواند با توجه به محل دقیق نشت آب، دلایل مختلفی داشته باشد و همچنین راهکارهای متفاوت برای رفع نشتی آب:.  شلنگ های رابط چاپودری به دیگ چک شوند که پاره نشده باشند  خرطومی خروجی آب را چک کنید که پوسیده نشده باشد  پمپ تخلیه را چک کنید که اب به بیرون نشتی ندهد  ممکن است نشتی از محل اب بندی دیگ باشد  ممکن است شلنگ خروجی آب از چاه فاضلاب درآمده باشد     7-کارنکردن خشک کن ماشین لباسشویی:  -خراب بودن پمپ تخلیه ماشین لباسشویی  -خراب بودن خازن دستگاه  -بسته شدن فیلتر کف و شلنگ تخلیه  -برق خشک کن لباسشویی قطع شده  -تنظیمات خشک کن لباسشویی بر هم خورده  -هوا به خشک کن نرسیده  ایرادات رایج لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات رایج لباسشویی  8-لباسشویی عمل شستشو را انجام میدهد اما اب کثیف تخلیه نمیشود:  -چک کردن سوکت های پمپ تخلیه  - لوله خرطومی خروجی آب چک شود تا پیچ نخورده باشد یا مسیر آن مسدود نشده باشد  - بسته بودن چاه فاضلاب تخلیه هم میتواند باعث شود که آب به درستی تخلیه نشود  - فیلتر صافی پمپ تخلیه که جلوی ماشین لباسشویی قرار دارد را خارج کنید و داخل آن را تمیز کنید و پراونه پمپ تخلیه را بررسی کنید تا چیزی داخل آن گیر نکرده باشد  - شلنگ رابط بین دیگ و پمپ تخلیه را چک کنید تا مسیر مسدود نشده باشد  - پمپ تخلیه کارمیکند  ولی بر اثر کارکرد زیاد قدرت پمپاژ خود را از دست داده است و باید پمپ تعویض شود  9-صدای لباسشویی در حین کار زیاد است:  - بلبرینگ ‌ها ﺧﺮاب شده‌اند. در این صورت باید  بلبرینگ ها و کاسه نمد تعویض گردند  سه‌نظام نگه‌دارنده درام یا ابکش ﺷﮑﺴﺘﻪ اﺳت.-  ﻻﺳﺘﯿﮏ دور درب، از ﺟﺎی ﺧﻮد خارج‌ شده ﯾﺎ غیر استاندارد اﺳﺖ.-  - ﺗﺴﻤﻪ ﺧﺮاب ﺷﺪه اﺳﺖیا پوسیده شده است که باید تعویض شود  10-چرا پس از انتخاب شستشو با اب گرم شستشو با اب سرد انجام میشود؟  مشکل از ترموستات است امکان خطای سنسورهای حرارتی و یا هیتر حرارتی نیز می باشد  11- چرا درب ماشین لباسشویی باز نمیشود؟  اگر درب ماشین لباسشویی شما باز نمی شود، معمولاً به دلیل پر بودن ماشین لباسشویی شما با آب است که مانع باز شدن قفل در می شود. برای باز کردن درب، ماشین لباسشویی خود را به چرخه جدیدی روشن کنید و این باید ماشین لباسشویی را تخلیه کند و به شما اجازه دهد، در را باز کنید  12-لرزش بیش از حد ماشین لباسشویی در حین کار:  شایع ترین دلیل این امر عدم تعادل وان یا کل ماشین لباسشویی است. اطمینان حاصل کنید که ماشین لباسشویی روی یک سطح کاملا افقی قرار گرفته است. اگر نه، یک پایه یا چرخ دستی با پیچ های قابل تنظیم در زیر آن تهیه کنید. در برخی موارد، وان به دلیل فرسودگی و پارگی سیستم تعلیق نامتعادل می شود. برای جلوگیری از تخریب مکانیسم تعلیق، اطمینان حاصل کنید که دستگاه را با پارچه ها پر نکنید.  ایرادات شایع لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات شایع ماشین لباسشویی  کلام اخر:  گروه تخصصی مستر تعمیر چی با مجرب ترین تعمییر کاران  24 ساعته و در هفت روز هفته اماده خدمت رسانی به شما عزیزان در محل زندگی شما عزیزان  می باشد.   ​ایرادات شایع ماشین لباسشویی | ایرادات رایج لباسشویی |مشکلات متداول لباسشویی​ ایرادات شایع ماشین لباسشویی | ایرادات رایج لباسشویی مشکلات متداول لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] مشکلات متداول لباسشویی ماشین لباسشویی یکی ازکاربردی ترین وسیله ها در منزل است و در مقابل کارایی زیاد ازان به طبعیت شاهد خرابی بیشتر ان به نسبت سایر لوازم الکتریکی هستیم . در قسمت زیر چند نکته کاربردی جهت نگهداری بهتر ازماشین لباسشویی شما بین میکنم: 1-حدودا هر ماه شلنگ ها و لوله های متصل به ماشین لباسشویی را برررسی نمایید. 2-هیچگاه بیشتر از 80 درصد از حجم لباسشویی را پر نکنید . 3- در هنگام خرید مواد شوینده ماشین لباسشویی، به مناسب بودن و سازگار بودن این مواد با ماشین لباسشویی توجه داشته باشید. 4- به مقدار مناسب از مواد شوینده استفاده کنید استفاده بیش از حد مواد شوینده به دستگاه ضرر میرساند. 5- بعد از اتمام کار لباسشویی داخل دیگ، محفظه جاپودری، درب و لاستیک دور درب و را تمیز کنید. 6- لباسهای خود را پس از شست و شو سریعا از ماشین خارج کنید مشکلات شایع ماشین لباسشویی : 1-علت روشن نشدن ماشین لباسشویی: در ابتدا باید پریز و دو شاخه لباسشویی خود را چک کنید و اگرمشکل ازاین قسمت نبود احتمال دارد درب ماشین خود را به درستی و کامل نبستید چون اولین فرمان دهنده برای شستشوی لباسشویی شما میکروسوئیچ درب لباسشویی است و البته برد دستگاه و یا اشکالات موتور دستگاه شما نیز می تواند موجب بروزاین مشکلات شود. ایرادات شایع ماشین لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات شایع ماشین لباسشویی 2-علت کارنکردن خشک کن ماشین لباسشویی: 1-خراب بودن پمپ تخلیه 2-خراب بودن خازن ماشین لباسشویی بسته شدن شدن فیلتر کف و شلنگ تخلیه 4-گذاشتن لباس بیش از حد داخل لباسشویی برق خشک کن قطع شده تنظیمات خشک کن درست نبوده 7-هوا به خشک کن نرسیده 3-ابگیری نکردن ماشین لباسشویی: -ازبسته بودن درب لباسشویی خود اطمینان حاصل نمایید -خراب بودن میکروسوئیچ درب لباسشویی -خراب بودن پمپ ماشین لباسشویی -ازباز بودن و سالم بودن شیر ورودی اب اطمینان حاصل نمایید -شلنگ ورودی را چک کنید تا پیچ خوردگی نداشته باشد -مسیر سیم کشی ازبرد تا قطعات دستگاه خود را چک کنید 4- لباسشویی ابگیری میکند ولی وارد مرحله بعدی شستشو نمی شود: خراب بودن قطعاتی مانند تسمه ،برد تنظیم،سوکت موتور،بلبرینگ می توانند موجب بروز این مشکلات شوند و همچنین سوختن موتور و یا خارج شدن تسمه از جای خود هم موجب بروز این اتفاق میشود 5-تخلیه نکردن اب لباسشویی: -بسته بودن شلنگ خروجی اب -بسته بودن شلنگ تخلیه اب -مسدودشدن فیلتر پمپ -خراب بودن پمپ تخلیه ماشین لباسشویی -معیوب بودن برد -خراب بودن تسمه لباسشویی 6-نشت اب ازلباسشویی در حال کار: نشت آب از ماشین لباسشویی بسیار شایع است. این مشکل می تواند با توجه به محل دقیق نشت آب، دلایل مختلفی داشته باشد و همچنین راهکارهای متفاوت برای رفع نشتی آب:. شلنگ های رابط چاپودری به دیگ چک شوند که پاره نشده باشند خرطومی خروجی آب را چک کنید که پوسیده نشده باشد پمپ تخلیه را چک کنید که اب به بیرون نشتی ندهد ممکن است نشتی از محل اب بندی دیگ باشد ممکن است شلنگ خروجی آب از چاه فاضلاب درآمده باشد 7-کارنکردن خشک کن ماشین لباسشویی: -خراب بودن پمپ تخلیه ماشین لباسشویی -خراب بودن خازن دستگاه -بسته شدن فیلتر کف و شلنگ تخلیه -برق خشک کن لباسشویی قطع شده -تنظیمات خشک کن لباسشویی بر هم خورده -هوا به خشک کن نرسیده ایرادات رایج لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات رایج لباسشویی 8-لباسشویی عمل شستشو را انجام میدهد اما اب کثیف تخلیه نمیشود: -چک کردن سوکت های پمپ تخلیه - لوله خرطومی خروجی آب چک شود تا پیچ نخورده باشد یا مسیر آن مسدود نشده باشد - بسته بودن چاه فاضلاب تخلیه هم میتواند باعث شود که آب به درستی تخلیه نشود - فیلتر صافی پمپ تخلیه که جلوی ماشین لباسشویی قرار دارد را خارج کنید و داخل آن را تمیز کنید و پراونه پمپ تخلیه را بررسی کنید تا چیزی داخل آن گیر نکرده باشد - شلنگ رابط بین دیگ و پمپ تخلیه را چک کنید تا مسیر مسدود نشده باشد - پمپ تخلیه کارمیکند ولی بر اثر کارکرد زیاد قدرت پمپاژ خود را از دست داده است و باید پمپ تعویض شود 9-صدای لباسشویی در حین کار زیاد است: - بلبرینگ ‌ها ﺧﺮاب شده‌اند. در این صورت باید بلبرینگ ها و کاسه نمد تعویض گردند سه‌نظام نگه‌دارنده درام یا ابکش ﺷﮑﺴﺘﻪ اﺳت.- ﻻﺳﺘﯿﮏ دور درب، از ﺟﺎی ﺧﻮد خارج‌ شده ﯾﺎ غیر استاندارد اﺳﺖ.- - ﺗﺴﻤﻪ ﺧﺮاب ﺷﺪه اﺳﺖیا پوسیده شده است که باید تعویض شود 10-چرا پس از انتخاب شستشو با اب گرم شستشو با اب سرد انجام میشود؟ مشکل از ترموستات است امکان خطای سنسورهای حرارتی و یا هیتر حرارتی نیز می باشد 11- چرا درب ماشین لباسشویی باز نمیشود؟ اگر درب ماشین لباسشویی شما باز نمی شود، معمولاً به دلیل پر بودن ماشین لباسشویی شما با آب است که مانع باز شدن قفل در می شود. برای باز کردن درب، ماشین لباسشویی خود را به چرخه جدیدی روشن کنید و این باید ماشین لباسشویی را تخلیه کند و به شما اجازه دهد، در را باز کنید 12-لرزش بیش از حد ماشین لباسشویی در حین کار: شایع ترین دلیل این امر عدم تعادل وان یا کل ماشین لباسشویی است. اطمینان حاصل کنید که ماشین لباسشویی روی یک سطح کاملا افقی قرار گرفته است. اگر نه، یک پایه یا چرخ دستی با پیچ های قابل تنظیم در زیر آن تهیه کنید. در برخی موارد، وان به دلیل فرسودگی و پارگی سیستم تعلیق نامتعادل می شود. برای جلوگیری از تخریب مکانیسم تعلیق، اطمینان حاصل کنید که دستگاه را با پارچه ها پر نکنید. ایرادات شایع لباسشویی [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ایرادات شایع ماشین لباسشویی کلام اخر: گروه تخصصی مستر تعمیر چی با مجرب ترین تعمییر کاران 24 ساعته و در هفت روز هفته اماده خدمت رسانی به شما عزیزان در محل زندگی شما عزیزان می باشد. ​
يکشنبه 16 مرداد 1401
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 66
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 47
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 52
  • بازدید ماه : 50
  • بازدید سال : 216
  • بازدید کلی : 5190
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی